Navštíveno 2703x

Zdar chlapy, dělá někdo do panelákových balkonů?,jde mi o to že se mi na balkoně usídlily holuby, tak jsem se rozhodl, že nechám balkon zadělat tím posuvným sklem, co se teď hodně dávají, tak jsem se chtěl zeptat, jaké jsou dnes varianty jaká je asi tak nejlepší a na kolik to asi tak vyjde, mám klasický balkon, odhadem bych řekl rozměry 3500x1600mm

31.12.2009, 16:10 |
PlusOne | Upraveno: 2009-12-31 16:11:20
Měli jsme ten samej problém, a otec to vyřešil po svém - holubi si udělali hnízdo v kýblu, to je důležité říct - no, jakmile se jim ty svině vylíhly a začaly vrkat, vzal otec kýbl, a s pořádným nápřahem klopil jeho obsah prudkým rozmachem přes zábradlí dolů - bydlíme v sedmém. Holubi to zkusili ještě dvakrát, pak to vzdali sami. Balkón nemáme "zadeklovaný" dodnes, a přesto se sem už žádní opeřenci nehrnou.
PlusOne-docela hnusny nemyslis???cekat nez se vylihnou proc to neudelal hned jak byli vajicka?rikam naprostej hnus....takovejm lidem useknout ruce zavrit do klece ke lvum....
Luboš1:
Neříkám, že se mi to líbilo, ani že to schvaluju. Problém to ale vyřešilo - tehdy jsem to taky obrečel, bylo mi deset...
dobre ale i tyto veci se daji resit jinym zpusobem a ne zrovna timto......a kor to zverejnovat na internetu...
no co já vám, tak mi máme na našem balkoně, takovou 3 generaci, vždycky když se vylíhly, tak bych tohle teda neudělal, počkal jsem až zmizí a celý balkon uklidil, byl vždycky cca měsíc klid a pak postupně začly, že přiletely na chvilku, pak zase a pak už zase ty jejich sra... na balkoně a mohl jsem zase uklízet
cendler
Tam je problém ten, že oni se vracejí hnízdit tam, kde se vylíhli....
Luboš1:
Už je to promlčené ;-)
a co použít plástový sítě, který prodávaj v zahradnictví nebo kde. taková zelená, trochu jako králikářské pletivo, ale ze slabého silonu či co, a celkem vydrží, holub ji neprotrhne. cena bych řek velmi pěkná proti takovéhle skleněné zástavbě- stojí to pár stovek.
jo nad tím jsem taky uvažoval, ale vizuálně to bude hnus a tohle mi nejlepší řešení a zase trochu zvíším cenu bytu
PlusOne : jo to je mi jasný

31.12.2009, 17:47 |
Rudi odhadem počítej kolem 25tis. Přesně pak záleží, jestli by se dělalo něco i se spodkem nebo jen vršek.
Jsou 2 způsoby, jeden je rámovej systém a druhej bezrámovej. Na první pohled je hezkej ten bezrámovej, ale zblízka mi přijde hezčí ten rámovej.
Víc třeba na www.alumistr.cz
Zkus se zeptat domovníka, jestli třeba v dohledný době se u Vás nebude dělat zateplení, pokud jo, je to téměř zbytečný bo jinak vyhodíš prachy oknem.
Ja lodzii zasklil takto..spodky jsou pevne fixy,horejsek ventilacka + otvirani. Sirka 4.8m,vyska 2.3m cena 38 000.- vcetne prace.. okno k 1.1 argon

Rudi : děkuji, jinak zateplení u nás proběhlo teď už minulý rok a tohle se nedělalo, u nás na baráku to pár lidí má, tak to tam dám taky, zkusím sehnat někohotady u nás
cupra.165 : to by bylo pěkný, zvětšil bych si jednu místnost o cca 1,5m, což by bylo super, ale to mi nikdo nepovolí, v 7patrovém baráku
Mě furt svině posrávali parapet. Tehdá jsem měl parádní kuličkovku, tak jsem to do nich asi tejden pálil pokaždý co si sedl...a po týdnu už to žádnýho ani nenapadlo.